torsdag 3 september 2009

Säsong för pyssel

Oj, jag upptäcker att det är länge sedan som jag skrev nytt inlägg här och känner nästan skammens rodnad på mina kinder.
Men nu är säsongen för korttillverkning riktigt igång igen och dessutom har jag varit på första marknaden redan så tiden har faktiskt bara flugit iväg och det riktigt ordentligt.
Det tar ju sin lilla tid att beställa varor, packa upp och kontrollera så att allt är med, scanna in och lägga på hemsidan, skicka nyhetsbrev osv osv....
Men såå roligt att vara igång igen.
Ni förstår kanske nu varför jag inte hunnit att skriva så mycket här men jag gör mina besök ändå när jag har en stund ledig.


Idag vill jag först tacka min käre bloggvän Pysselninjagittan för det vackra hon skickade till min brevlåda häromdagen. En KAOS! Och på baksidan stod en hjärtevärmande motivering. Så glad man blir! Nu är det meningen att man ska tillverka 3 st KAOS och skicka till 3 personer vars arbete man beundrar. Hmm det finns så många som gör underbara saker! Ska tänka på saken. Den första som jag kommer att tänka på är ju Gittan själv med sin enorma skaparglädje och uppfinningsrikedom men jag tror inte hon skulle uppskatta att få uppdraget att tillverka 3 nya KAOS igen så på direkten. Ja, jag får sova på saken. Men det ska bli kul att tillverka 3 st KAOS och vidarebefordra.

1 kommentar: