tisdag 14 april 2009

VILKEN TOPPENDAG!!!

Under helgen har jag drabbats av världens hösnuva!
Huvudvärk, kliande ögon och jag får gå med solbrillor inomhus för att dämpa ljuset, näsan droppar och allt känns jättekass...

DÅ kollade jag mina bloggar ( måste man bara göra trots alla besvär :-)

och DÅ blev jag så sprillans glad så att jag nästan blev helt frisk!!!
Jag har fått min första AWARD av en mycket trevlig bloggare, en som jag även berömt för entusiasm som aldrig verkar sina, kreativitet och som dessutom alltid delar med sig av sina erfarenheter: Pysselninjagittan! Jättemycket tack och en stor kram för detta!
Medan jag ännu gick och sög på denna goda "karamell" dök det upp ännu en till mig, nu från vännen Uzaan, en flitig bloggare, srcappare och kortmakare! Kram och tusen TACK till dig också! You both made my day!
Jag är glad att kunna skicka denna award vidare till en kortmakare som jag beundrar för att hon verkar behärska de flesta tekniker: Pysseltiina!
Slutligen går den vidare till nedanstående bloggare som jag tror behöver stöd och uppmuntran:
And finally it's my pleasure to forward this award to Dewberrypinks in UK, a blogger I have recently discovered. Just want to tell you that I like your beautiful photos and your scilled crafts. Keep up the good spirit! Greetings from Marie-Anne/Pyssel och Pynt

5 kommentarer:

 1. aww thank you so much thats realy lovely and thank you for your lovely comments .sonia

  SvaraRadera
 2. Tusen tusen tack för awarden!! Det förgyllde verkligen dagen. Tack för alla fina kommentarer du ger. Ha en riktigt bra vår,vi "hörs"
  Tack igen/ Tiina

  SvaraRadera
 3. Klart man vill sända lite glädje vidare :)

  SvaraRadera
 4. Ser att du redan fått två fina awards nyligen, men det hindrar mig ändå inte från att ge dig ytterligare en! Du har alltid skrivit så gott om mitt pyssel, och det är så trevligt att handla av dig, servicen är bland de bästa. Därför - och för att du följer min blogg - så har du en award att hämta i bloggen!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Provar igen med att skicka dig en kommentar..... Jag har en award till dig i min blogg, som tack för all service när jag handlat av dig, som tack för att du följer min blogg, och som tack för all fin inspiration du delar med dig av.

  SvaraRadera